Etusivu / Uutiset / Esimiesareenalle kunniamaininta
11.10.2016

Esimiesareenalle kunniamaininta

Esimiesareena sai tunnustusta Opetushallituksen Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt -kilpailussa, kun se valittiin yhdeksi esiteltäväksi parhaaksi käytännöksi ja sai kunniamaininnan.

Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt esiteltiin ja palkittiin Helsingin Kalastajatorpalla 10.-11.10. Seinäjoen koulutuskuntayhtymästä Esimiesareena (Sedu Aikuiskoulutus) valittiin yhdeksi esiteltäväksi parhaaksi käytännöksi osana Työelämäyhteistyö ja koulutuksen vaikuttavuus -teemaa. Kaikkiaan kilpailussa oli mukana 151 ehdotusta, joista viisi käytäntöä saivat palkinnon. Palkituille malleille yhteistä oli työelämää vastaavien tilojen ja käytäntöjen tuominen osaksi oppilaitosten oppimisympäristöjä. Lisäksi kaikki esiteltäviksi valitut käytännöt saivat kunniamaininnan. Sedusta kilpailuun lähetettiin ehdolle kahdeksan käytäntöä: Esimiesareena, Oppikorjaamo, Metallimestarit, Oma Onni, Digitutor, eTaitava, 3D-työpaja ja Simulaatiopedagogiikka.

Onnittelut Esimiesareenan parissa työskenteleville kunniamaininnasta ja ansiokkaasta työstä. Esimiesareenassa yhteistyökumppaneina toimivat Sedu ja SeAMK.

Lisätietoa palkinnon saaneista käytännöistä: Työelämäyhteistyö innosti parhaiden käytäntöjen kehittäjiä (Opetushallituksen mediatiedote 11.10.2016).