Tyhjennä
Etusivu

Työyhteisökohtainen toteutus: Fanuc -robotiikan perusteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koulutuksen kuvaus

Robotisointi on nykyajan konepajoissa yleistä ja robotit lisääntyvät voimakkaasti. On tärkeää olla mukana tässä murroksessa ja tietoinen robotiikan eduista. Työnjohdon ja koneistajien on hyvä tietää  perusteet robotiikasta, vaikka he eivät käyttäisikään koneita joka päivä. Lyhyellä koulutuksella voidaan myös auttaa tulevaisuuden hankintapäätöksien tekemistä ja helpottaa siirtymistä robotiikan käyttöön.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu metallialan yrityksille, joiden henkilöstö käyttää kappaleenkäsittely robottia ja tarvitsee koulutusta perusasioiden oppimiseen.

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on oppia robotin toimintalogiikka ja ohjelmoinnin perusperiaatteet. Koulutuksen suorittaneet pystyvät käyttämään valmiiksi ohjelmoitua robottia.

Sisältö
• Robotiikan perusteet
• Ohjelman rakenne
• Ohjelmoinnin periaatteet
• Ohjelman valinta
• Ohjelman testaus
• Robotin käyttö

Toteutus ja kesto

Koulutus toteutetaan Lapualla Sedu Ahjossa ja se sisältää pääasiassa käytännönharjoituksia Fanuc-kappaleenkäsittelyrobottia käyttäen.
Koulutuksen kesto on 6 tuntia ja se voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan esim. yhden päivän aikana (esim. klo 9-15), tai kahden illan aikana (esim. klo 17-20).
Huom. vähintään kuuden tunnin koulutuksesta / hlö / vuosi voi saada koulutusvähennyksen edellyttäen, että koulutus sisältyy yrityksen kirjalliseen koulutussuunnitelmaan.

Hinta ja lisätietoja

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous:
aikuiskoulutuspäällikkö Joona Aro puh. 020 124 6076
s-postit etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Aikuiskoulutus, Sedu Ahjo
Turjakatu 7, 62100 Lapua

« Takaisin

Hakeutuminen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!