Tyhjennä
Etusivu

Työyhteisökohtainen toteutus: Autopol -ohjelmiston perusteet (ohutlevy- ja särmäystyöt)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksen kesto 18 tuntia.

Kappaleiden muuttuessa entistä monimuotoisimmiksi levyosien mallintaminen kolmiulotteisesti on entistä tärkeämpää. Jo suunnittelu vaiheessa on mahdollista miettiä miten kappale on tehokkainta valmistaa. Kun kappaleesta on olemassa kolmiulotteinen malli, voidaan särmäysohjelma tehdä jo tietokoneella. Näin voidaan suunnitella kappaleita olemassa oleville särmäystyökaluille, jotka löytyvät kirjastosta tai hankkia uusia tarpeen mukaan. Myös särmäyskustannukset pienentyvät, kun särmäyspuristin ei seiso sitä aikaa kun sille tehdään uusia ohjelmia.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu metallialan yrityksille, joissa tarvitaan ohutlevytöitä tekeville henkilöille Autopol-ohjelmiston perusteiden osaamista.

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on oppia ohutlevyosien 3D-mallintamisen ja särmäysohjelman tekemisen perusteet. Koulutuksen suorittaneet pystyvät tekemään yksinkertaisesta ohutlevykappaleesta 3D-mallin ja -ohjelman särmäyspuristimelle.

Sisältö
• Autopol-käyttöliittymä
• Ohutlevymallintamisen perusteet
• Taivutusten tekeminen
• Särmäysohjelman tekeminen
• Särmäyksen 3D-simulointi
• Tiedostojen hallinta

Toteutus ja kesto
Koulutus toteutetaan Lapualla Sedu Ahjossa ja se sisältää luento-osuuden, keskustelua ja harjoituksia.
Koulutuksen kesto on 18 tuntia ja se voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan esim. kolmen päivän aikana (esim. klo 9-15), tai kuuden illan aikana (esim. klo 17-20).
Huom. vähintään kuuden tunnin koulutuksesta / hlö / vuosi voi saada koulutusvähennyksen edellyttäen, että koulutus sisältyy yrityksen kirjalliseen koulutussuunnitelmaan.

Hinta ja lisätietoja

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous:
kouluttaja Jari Peltokangas puh. 020 124 6052
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu Aikuiskoulutus, Sedu Ahjo
Turjakatu 7, 62100 Lapua

« Takaisin

Hakeutuminen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!