Rahoitussuunnittelulaskelmat ja -ennusteet

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Rahoitussuunnittelulaskelmat ja-ennusteet

KENELLE

Osallistutko työssäsi rahoituksen ja investointien suunnitteluun? Tämä koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Koulutuksen laajuus on 1 ov.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Koulutuksen voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen on joustavaa ja tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö:

• maksuvalmiutta kuvaavien tunnuslukujen laskeminen päätöksentekoa varten
  • rahoitusvaihtoehtojen laskeminen ja vertailu
  • vakuusrekisterien ylläpito
  • kassavirtalaskelmien tuottaminen
  • rahoituksen suunnittelu ja rahoitusennusteiden laatiminen

Hinta

100 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjauksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkastamisen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 1.10.2017 – 1.1.2018

1.11.2017 klo 8.15.-15.00