Palkkahallinto

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Palkkahallinto

KENELLE

Toimitko palkanlaskijana, palkkasihteerinä tai henkilöstösihteerinä tai hoidatko palkkakirjanpitoa? Tämä koulutus on tarkoitettu palkkahallinnossa jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan. Palkkojen laskeminen edellyttää erityistä numerotarkkuutta, huolellisuutta ja luottamuksellisten asioiden hoitamista sekä jatkuvaa oman alan kehittymisen seuraamista.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Kurssin laajuus on 7 ov.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Kurssin voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö:

• palkkakirjanpidon hoitaminen
  • palkkojen laskeminen (monipuolinen)
  • työlainsäädäntöön perehtyminen
  • työehtosopimuksiin tutustuminen

Hinta

150 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjuksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkastaminen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 14.11.2017 – 14.2.2018

Ohjauspäivä: 14.12.2017 klo 8.15.- 15.00