Palkanlaskennan erityistilanteet

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Palkanlaskennan erityistilanteet

KENELLE

Toimitko henkilöstöhallinnossa vaativissa palkanlaskentatehtävissä? Tämä koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan. Palkanlaskentatehtävien hoitaminen edellyttää erityistä numerotarkkuutta, huolellisuutta ja luottamuksellisten asioiden hoitamista sekä jatkuvaa oman alan kehittymisen seuraamista.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Koulutuksen laajuus on 2 ov.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Koulutuksen voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen on joustavaa ja tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö:

• muihin kun säännöllisiin työaikoihin sekä olosuhteisiin liittyvien lisien laskeminen
  • sairaus- ja työkyvyttömyysajan palkan laskeminen
  • sairaus- ja työkyvyttömyysajan palkkoihin liittyvät viranomaisvelvoitteet
  • ulkomaan palkat ja lähdeveron alaiset palkat
  • osa-aikaisten palkat
  • työkorvauksiin liittyvät palkanlaskennan toimenpiteet

Hinta

75 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjauksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkastamisen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 6.10.2017- 6.12.2018

Ohjauspäivä: 6.11.2017 klo 8.15 – 15.00