Myynnin ammattitutkinto

4.9.2017 - 25.5.2018 Seinäjoki

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelu- ja myyntityöstä kiinnostuneille henkilöille, joilla on alan koulutusta ja/tai kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille monipuolinen kaupan alan ammattitaito ja valmiudet toimia päivittäis- ja erikoistavaroiden myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Koulutuksen tavoitteena on myynnin ammattitutkinnon suorittaminen.

Toteutus
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.15–15.00. Tutkinto suoritetaan normaaleissa käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla tai työssä oppimispaikalla. Jokaisen opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen suunnitelma, jossa huomioidaan työkokemus ja aiemmat opinnot sekä tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamisesta.

Koulutuksessa on loma 23.12.2017–1.1.2018 ja 26.2-4.3.2018.

• Orientaatio
• Myyntityö
• Markkinointi
• Liiketoiminnan perusteet
• Asiakaspalvelu
• Kaupan alan tuntemus
• Turvallisuus
• Viestintä, kielet
• Tietotekniikka
• Yritystoiminta
• Kaupan alan lainsäädäntö
• Työssä oppiminen

Tutkinnon osat
Pakolliset tutkinnon osat:
• Myyntiin valmistautuminen
• Myynnin toteuttaminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan vähintään yksi:
• Tuoteryhmän hoitaminen
• Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen
• Kauppiasyrittäjätoiminnan käynnistäminen
• Tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Hinta
Osallistumismaksu 250 € + tutkintomaksu 58 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Koulutus on maksuton 20-29 -vuotiaille henkilöille, jotka eivät ole suorittaneet ylioppilastutkintoa tai ammatillista tutkintoa, tutkintomaksua 58 € lukuun ottamatta.

Selvitä ennen koulutuksen alkua TE-toimistosta mahdollinen oikeutesi opiskella työttömyysetuudella. Koulutukseen voi hakea myös Kelan opintotukea.

Oppisopimus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu Aikuiskoulutus, oppisopimuspalvelut, puh. 020 124 4706 tai oman alueesi oppisopimusviranomaiseen.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea koulutusrahastosta ammattitutkintostipendiä 395 €. Jos tutkinto on ensimmäinen perusasteen jälkeinen tutkinto, stipendin suuruus on 456 €. Lisätietoja: www.koulutusrahasto.fi

Hakeminen
Voit täyttää hakemuksesi 31.8.2017 mennessä.

Kouluttaja Mikael Salin, puh. 040 868 0810
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi