Tyhjennä
Etusivu

Metallialan jatko- ja täydennyskoulutus, Lapua

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu TE-toimiston hakujärjestelmän kautta!

18.9.2017 - 29.12.2017 Lapua

Koulutuksen kuvaus

Metallialan jatko- ja täydennyskoulutus

Onko sinulla kone- ja metallialan peruskoulutus? Omaatko metallialan työkokemusta ja haluaisitko päivittää osaamistasi työmarkkinoiden mukaisiksi? Tahtoisitko täydentää osaamistasi uusilla taidoilla? Haluaisitko kouluttautua johonkin metallialan erityisalueeseen, kuten esimerkiksi särmäykseen, levytyöstöön tai robotiikkaa? ->>LÄHDE MUKAAN METALLIALAN JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUKSEEN.
Metallialan täydennyskoulutus on tarkoitettu alan perustutkinnon suorittaneille ja/tai alan työkokemusta omaaville yli 20-vuotiaille TE-toimiston asiakkaille.


Lisätiedot

Koulutuksen TAVOITEENA on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen yritysten työllistämistarpeiden mukaisesti. Lisäksi tavoiteena on henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) mukaan ajantasaistaa tai täydentää kone- ja metallialan osaamistaan sekä työllistyä alan työtehtäviin.
SISÄLTÖ: Koulutuksen alussa on orientaatiojakso (enintään 10 pv), jonka aikana suunnittelet yhdessä kouluttajan kanssa koulutuksen sisällön ja toteutuksen. Orientaatiojakson jälkeen opiskelija voi palata työnhakijaksi te-toimistoon, mikäli koulutusvalinta osoittautuu virheelliseksi. koulutus ei ole tutkintotavoitteista. Koulutuksessa voidaan käyttää soveltuvin osin esim. osa/osia kone- ja metallialan perustutkinnosta (osaamisaloina valmistustekniikka sekä automaatiotekniikka ja kunnossapito), hitsaajan ammattitutkinnosta tai levytekniikan ammattitutkinnosta. Osia voidaan tarpeen mukaan ottaa myös koneenasentajan ja/tai koneistajan ammattitutkinnoista tai muista perus- ja ammattitutkinnoista Koulutusten pituudet määräytyvät henkilökohtaisista tavoitteista ja lähtötasosta riippuen, ollen maksimissaan 200 pv.

Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa alalla tarvittavat KORTTIKOULUTUKSET: tulityö- ja työturvallisuus. Lisäksi koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa yrittäjyys-osio.

HAKEMINEN: Kyseessä on NON STOP -tyyppinen koulutus, joten koulutukseen on jatkuva haku. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Jätä hakemus koulutukseen oheisesta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’) http://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/670838 ja täytä lomake huolellisesti.


SISÄÄNOTOT parillisten viikkojen maanantait.

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.
LISÄTIETOJA koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe klo 9-16:15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta
Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut myös Facebookista: www.facebook.com/etelapohjanmaa.tepalvelut


LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA
Sedu Aikuiskoulutus / Jari Jussila 040 6807515
s-posti: jari.jussila@sedu.fi

 

Sedu Aikuiskoulutus, Sedu Ahjo
Turjankatu 7, 62100 Lapua

« Takaisin

Hakeutuminen

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu TE-toimiston hakujärjestelmän kautta!