Liikematkustus

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Liikematkustus

KENELLE

Toimitko henkilöstöhallinnossa ja vastaat matkajärjestelyistä ja niiden kustannuksista? Tämä koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Opinnoissa eteneminen tapahtuu omaan tahtiin. Kurssin laajuus on 1 ov,

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Koulutuksen voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen on joustavaa ja tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö:

• kustannustehokas matkajärjestelyjen hoitaminen
  • matkalaskujen sisältö

Hinta

75 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjuksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkasta-minen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 14.8. – 14.10.2017

Ohjauspäivä: 14.9.2017 klo 8.15.-15.00