Laskutus, myyntireskontra, perintä ja ostoreskontran hoitaminen

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Laskutus, myyntireskontra ja perintä / Ostoreskontran hoitaminen

KENELLE

Toimitko laskuttajana, reskontranhoitajana tai taloushallinnon sihteerinä? Tämä koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan. Taloushallinnon tehtävien hoitaminen edellyttää erityistä numerotarkkuutta, huolellisuutta ja luottamuksellisten asioiden hoitamista sekä jatkuvaa oman alan kehittymisen seuraamista.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Koulutuksen laajuus on 2 ov, laskutus, myyntireskontra ja perintä sekä ostoreskontra yhteensä 4 ov

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Koulutuksen voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö: (laskutus, myyntireskontra ja perintä)

• myyntilaskujen tuottaminen
  • arvonlisäverotus
  • myyntireskontran hoitaminen
  • asiakkaan maksuvalmiuden seuraaminen ja
  • perinnän hoitaminen

Sisältö: (ostoreskontran hoitaminen)

• ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja kirjaaminen
  • toimittaja- ja tuoterekisterien ylläpito
  • työkorvauslaskujen käsittely
  • arvonlisäverotus

Hinta

Yksittäin 75 € (alv 0%) ja molemmat koulutukset yhteensä 150 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjauksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkastaminen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 27.10.2017 – 27.12.2017

Ohjauspäivä: 27.11.2017 klo 11.00 – 15.00