Konsernitilinpäätös

Valitse sinulle sopivin ajankohta ja paikka alasvetovalikosta ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti

Koulutuksen kuvaus

Konsernitilinpäätös, Kansainväliset tilinpäätösstandardit

KENELLE

Toimitko taloushallinnon tehtävissä ja osallistutko konsernitilinpäätöksen laatimiseen? Haluaisitko tutustua kansainvälisiin tilinpäätöskäytäntöihin?  Tämä koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, jotka haluavat syventää ja laajentaa ammatillista osaamistaan.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa aikaisempaa osaamista ja päivittää tietoja ja taitoja ajan tasalle. Koulutuksessa saat lisää tietoa ja asiantuntemusta työskentelysi tueksi ja parannat edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. Koulutuksen laajuus on 2 ov.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA JOUSTAVAA

Koulutuksen voit opiskella pääosin verkossa itsenäisesti sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Lähiopetus- ja ohjauspäiviä on n. 1-3 pv. Opinnoissa eteneminen tapahtuu omaan tahtiin. Ohjauspäivillä ja ryhmän keskustelualueella verkossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.  Näin luot itsellesi oman alasi asiantuntijaverkoston ja voit oppia asioita myös muilta.

Sisältö:

• konsernitilinpäätöksen laatiminen
  • tytäryhtiöiden ohjeistaminen
  • kansainvälisten standardien soveltaminen tilinpäätöksessä
  • lainsäädännön (KPL, KPA, verolainsäädäntö, yhteisölainsäädäntö) soveltaminen tilinpäätöksessä
  • julkistamisperiaatteet

Hinta

100 € (alv 0%), sisältää verkko-opiskelumateriaalin, ohjuksen verkossa tai lähiopetuksen, tehtävien tarkastaminen ja todistuksen.

Voit ilmoittautua oheisesta ilmoittautuminen kohdasta haluamasi verkko-opintoihin.
Ilmoittautumisesi jälkeen kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Verkko-opinnot 11.9.-11.12.2017

Ohjauspäivät: