Ajankohtaista
  • Tule kokeilemaan miltä tuntuu ajaa linja-autoa, kuorma-autoa, yhdistelmää tai trukkia
  • Digipolku töihin -hanke etsii digitaidoista ja ryhmäohjaamisesta kiinnostuneita
  • Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja
  • Oppisopimuskoulutus-infot E-P:n TE-toimistossa
  • Linja-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkinto Jalasjärvellä ja Tampereella
  • Highland Cattle naudanlihantuotannossa / Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinnon osatutkinto
  • Räjäytystyön vastuuhenkilön koulutus

23.8.2017 klo 12-19, Tehtaantie 16, Seinäjoki

Sedu ja SKAL Pohjanmaa järjestävät yhteistyössä ajokokeilupäivän. Jos sinua mietityttää, miltä se ison auton ajaminen voisi tuntua, niin lähde kokeilemaan. Olisiko sinunkin ammattisi tien päällä?

Tehtaantien pihalla sinua ajattavat kokeneet kouluttajamme ja voit kokeilla ajamista myös uudella Tenstar-monikäyttösimulaattorilla.

Samalla saat lisätietoa alkavista Sedun koulutuksista ja SKAL:in toiminnasta. Paikalla myös kuljetusalan yrittäjiä.

Tarjolla kahvia ja makkaraa. Arvontaa. Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumasta: Riitta Lukkaroinen p. 040 5399 085, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Oletko maahanmuuttajataustainen digiosaaja tai sellaiseksi aikova?

Valtakunnallinen Digipolku töihin -hanke etsii parhaillaan erityisesti maahanmuuttajia, mutta myös muita digitaalisuudesta ja ryhmäohjauksesta innostuneita keväällä 2018 käynnistyvien vertaisryhmien vetäjiksi. Olisitko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja osallistumaan hankkeen vertaisohjaajakoulutukseen syksyllä?

Ohjaajat opiskelevat digitaalisia taitoja ensin itse, jonka jälkeen he vievät oppimaansa eteenpäin omissa vertaisryhmissään.

18.9.2017 - 12.10.2018

Oletko kiinnostunut maarakennusalasta ja omistat vähintään B-ajo-oikeuden? Tule mukaan koulutukseemme. Koulutus on omaehtoista ammatillista peruskoulutusta, joka toteutetaan lähiopiskeluna. Koulutukseen kuuluu myös työssä oppimisjakso, joka toteutetaan Sedu Aikuiskoulutuksen yhteistyöyrityksessä tai itse hankkimassasi työssäoppimispaikassa. Tutkinto suoritetaan normaaleissa käytännön työtehtävissä pääsääntöisesti työssä oppimispaikalla. Jokaisen opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen suunnitelma, jossa huomioidaan työkokemus ja aiemmat opinnot sekä tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamisesta.

Opiskelu on maksutonta lukuun ottamatta tutkintomaksua 58 € sekä mahdollisia viranomaiskuluja.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille oppisopimuksesta kiinnostuneille

Oletko miettinyt, että mitä oppisopimuskoulutus tarkoittaa käytännössä? Kenelle se on tarkoitettu? Voiko kesken jääneitä ammatillisia tutkintoja jatkaa loppuun oppisopimuksella? Voiko yrittäjäksi aikova tai jo yrittäjänä toimiva suorittaa oppisopimuskoulutuksen? Voinko suorittaa uuden tutkinnon ja millaisia tutkintoja voi suorittaa oppisopimuksella? Vaaditaanko jotain pohjakoulutusta? Mitä toimeentuloa saa koulutusajalta?

Projektipäällikkö Minna Sainio Sedusta esittelee oppisopimuskoulutusta väylänä hankkia uusi ammatti, päivittää entistä ammattia ajan tasalle tai apuna yleensä omaan työllistymiseen.

Valitse sinulle sopiva ajankohta:

25.9.2017 klo 13.00

23.10.2017 klo 13

27.11.2017 klo 13

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Valtionkatu 1, Seinäjoki

Tule mukaan kuljetusalalle!

Jalasjärvellä linja-autonkuljettajan ammattitutkinto, koulutuksen aloitus B-ajo-oikeudella 18.9.2017, vähintään C-ajo-oikeudella 30.10. Hakeutuminen noin 3 viikkoa aikaisemmin.

Tampereella yhdistelmäajoneuvon- ja linja-autokuljettajan ammattitutkinto, koulutuksen aloitus vähintään C-ajo-oikeudella 11.9.2017. Hakeutuminen 3 viikkoa aikaisemmin.

Huom! Uutta Tampereella: Linja-autonkuljettajaksi voi myös opiskella monimuotona, kysy lisää!

Katso alkavat kuljettajan ammattipätevyyspäivät: http://www.seduaikuiskoulutus.fi/fi/Koulutustarjonta?vsf=61

Lisätiedot: www.seduaikuiskoulutus.fi  ja koulutussihteerit: p. 0201 458 00, s-posti: aikuiskoulutus@sedu.fi

11.-12.10.2017 Ilmajoella

Sedu Aikuiskoulutus järjestää karjanomistajille tarkoitetun sorkka-hoitokoulutuksen Ilmajoen toimipisteessä, Ilmajoentie 525, Ilmajoki. Koulutuksen tavoitteena on opettaa karjanomistajia ja -hoitajia tunnistamaan sorkkaongelmia ja antamaan niihin ensiapua.

Kouluttajina toimivat tuotantoeläinten terveyden ja sairaanhoidon erikoiseläinlääkäri ELL Reijo Junni sekä sorkkahoitaja Tapio Korvela.

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 450 € (ALV 0 %), osallistuminen pelkkään teoria-päivään 170 € (ALV 0%).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sitovat ilmoittautumiset 3.10.2017 mennessä

leena.ojala@sedu.fi, p. 040 830 4116

29.9.2017 - 7.10.2017 Jalasjärvi

Kohderyhmänä ovat kokeneet, räjäytystyötä johtavat ylipanostajat. Vähintään nuoremman panostajan koulutuksen saaneet insinöörit ja teknikot tai vastaavat, joilla on alan työkokemusta, joiden koulutukseen on kuulunut vaadittavat opinnot, joiden perusteella voidaan hakea vastuuhenkilön pätevyyskirjaa hyväksytyn koulutuksen ja kuulustelun jälkeen.

Tavoitteena on räjäytystyön vastuuhenkilön pätevyyskirja, joka antaa mahdollisuuden toimia räjäytystyön johtajana asetuksen 644 / 2011 asettamien edellytysten mukaan

650€ (+ alv 24%). Hinta sisältää lounaat ja kahvit.

Kouluttaja Mauno Syngelmä, puh. 040 513 6168

Edellinen 1 2Seuraava

Sedu Aikuiskoulutus
Rastaantaival 2
60200 SEINÄJOKI
puh. 020 124 4500 (Palvelu ja Tuotanto)
puh. 020 145 800 (Biotalous ja liikenne)
puh. 040 830 2291 (Info)

Uraluuri

Uraluuri.jpg

Uraluuri on maksuton palvelu, joka auttaa koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa. Tartu luuriin ja soita!