Ajakohtaista
25.7.2017 Sedussa opiskelut aloitetaan 14.8.
sedu_555x312.jpg Vielä on joitakin hyviä opiskelupaikkoja tarjolla! Tee hyvä päätös ja hae heti. Opiskelujen alkamiseen kannattaa valmistautua myös hakemalla esim. koulumatkatukea.
30.6.2017 Sedu-elämää: Kuka on tämä mies, joka tarjoutuu aina auttamaan?
Özerk_edit.JPG ”Kuka on tämä mies, joka tarjoutuu aina auttamaan? Hän on huikea moniosaaja, joka on kiinnostunut monista asioista. Hän on ollut korvaamaton apu kansainvälisen yhteistyön rakentamisessa ja auttanut tekemään mm. Sedun metsäalan koulutuksesta kansainvälisesti kiinnostavan. Tosi äijä, hieno ihminen!"
15.6.2017 Onnea opiskelupaikan saaneille
Opiskelijat_DSC2884_555x312.jpg Yhteishaun tulokset on julkaistu. Koulutuskeskus Sedusta opiskelupaikan ovat saaneet seuraavat opiskelijat! Julkaisemme vain niiden yhteishaussa hakeneiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkistamiseen. Huomaa siis, että uusia opiskelijoita on enemmän.
Kuusiluoma Tuula
Henkilöstösihteeri