Etusivu
Ajakohtaista
14.11.2017 Markkinointisuunnitelma merkonomien opiskelijatyönä
Björnsteel Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.
30.10.2017 Sedun opettajat digiloikkaavat osaamismerkeillä
ElinaForslund_osaamismerkki Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.
27.10.2017 Onnea ammattiin valmistuville
valmistuneet_ruusut.jpg Sedusta valmistuu tänään mm. artesaani, kokki, merkonomi, talonrakentaja, lähihoitaja, ajoneuvoasentaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Jokaista tekijää tarvitaan. Perustutkintotodistus taskussa on hyvä lähteä eteenpäin. Onnea työelämään tai jatko-opintoihin!
15.9.2017 Survival-dayssa ennätysmäärä osallistujia
Survival2_555X312 (002).jpg Perinteinen Sedun Survival-päivä järjestettiin jo yhdeksättä kertaa. Opiskelijoiden muodostamat joukkueet suorittivat 9 erilaista turvallisuuteen ja selviytymiseen liittyvää rastia. Kilpailijoilta vaadittiin fyysistä kuntoa, kilpailuhenkisyyttä, tietoa, taitoa ja nokkeluutta.
Kuusiluoma Tuula
Henkilöstösihteeri