Etusivu / Työelämän palvelut / Referenssejä / Juustoportti Oy
Suunnitelmallinen koulutusyhteistyö näkyy tuloksissa

- Oman työn osaaminen sekä hallinnan tunne ovat iso osa työssä viihtymistä, juustoportin naiset.jpgtoteaa henkilöstöpäällikkö Eeva Jussila Juustoportti Oy:stä.

- Mahdollisuus monipuoliseen työhön, ammatilliseen kehittymiseen sekä oman työyhteisön kehittämiseen osallistuminen ovat työn mielekkyyden avaintekijöitä, Jussila jatkaa. – Olemme kouluttaneet kehittymishaluisia työntekijöitämme oppisopimuksella usean vuoden ajan. Lisäksi täsmäkoulutuksena järjestettävät yksittäiset koulutuspäivät ovat osa arkeamme, hän toteaa.

Yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto Sedu Aikuiskoulutuksesta kertoo Juustoportin yhteistyön oppilaitosten kanssa olevan ihailtavan suunnitelmallista. Sen tavoitteena on saada alalle aikovien, alalla jo opiskelevien ja lisäkoulutusta haluavien ammattitaito yrityksen käyttöön.

Jussila on ollut mukana myös Sedu Aikuiskoulutuksen esimiestyön ja johtamisen työelämäryhmässä, jossa eri alojen esimiehet antavat panoksensa koulutuksen sisältöjen ja painopisteiden kehittämiseen.
– Turvallisuusjohtamiseen liittyvä teemapäivä nostettiin Esimiesareenan tarjontaan Jussilan ja työryhmän aloitteesta, Ahopelto kertoo.