Etusivu / Työelämän palvelut / Case Tuulikello

Sedu Aikuiskoulutuksen räätälöidyt koulutuspaketit toimivat Tuulikellossa

Hoivakoti Tuulikello on vuonna 1995 perustettu perheyritys, jolla on yksiköt Koskenkorvalla ja Kurikassa. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 25. Tuulikellon toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asumis- ja hoitopalveluita vanhuksille ja vammaisille. Yksi laadukkaan hoitokodin perusedellytyksistä on motivoitunut sekä pätevä henkilökunta, ja siksi Tuulikello on panostanut henkilökuntansa kouluttamiseen.

- Yhteistyömme Sedu Aikuiskoulutuksen kanssa alkoi meille räätälöidystä ensiapukoulutuksesta, kertoo toimitusjohtaja Jani Karvonen ja kommentoi koulutuksen soveltuneen heidän tarpeisiinsa erittäin hyvin myös siksi, että se pidettiin Tuulikellon omissa toimitiloissa Kurikan yksikössä.

Oppisopimus rekrytoinnin apuvälineenä

Tuulikello testaa nyt oppisopimuskoulutusta yhtenä rekrytointimuotona. Yrityksen toimitusjohtaja Jani Karvonen ja hoitaja Anne-Maria Koskela opiskelevat Sedu Aikuiskoulutuksessa oppisopimuksella lähihoitajiksi. Tähän mennessä kokemukset ovat olleet pelkästään myönteisiä, ja henkilöstöpäällikkö Maarit Karvonen toteaa, että oppisopimus on siinä mielessä loistava vaihtoehto, että opiskelija on jo koulutuksen aikana tiukasti sisällä yrityksen toiminnassa. Samaa mieltä on Anne-Maria Koskela, joka on nyt viiden kuukauden työharjoittelujakson ja sen myötä alkaneen oppisopimuksen myötä työllistynyt yritykseen.