Etusivu / Työelämän palvelut / Case Tekmanni

Yrityksen ja oppilaitoksen yhteistyö on jatkuva prosessi

Tekmanni Pohjanmaa on Seinäjoella, Vaasassa ja Kokkolassa toimiva yritys, jonka toimialana on talotekniikan asennus-, urakointi- ja suunnittelupalvelut. Tekmanni Pohjanmaa kuuluu Lemminkäinen-konserniin ja yrityksessä on töissä 120 pohjalaista. Määrä tulee todennäköisesti kasvamaan lähiaikoina, sillä alan tulevaisuus näyttää hyvältä. Matti_Saarikoski.jpg

Työelämä vaatii osaamista
Tekmanni Pohjanmaan toimitusjohtaja Matti Saarikosken mukaan työelämään on tulossa suuria muutoksia. Suuret ikäluokat ovat eläköitymässä ja lama hellittää, joten uusia, osaavia työntekijöitä tarvitaan. Talotekniikka-alan työntekijöiltä vaaditaan tänä päivänä yhä enemmän atk-osaamista ja myös kielitaitoa. Laatu- ja ympäristöasioiden merkitys on kasvamassa ja työn tekemiseen tarvitaan myös erilaisia kortteja, kuten tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä hygieniapassi. - Kiinnostus alaa kohti on kasvanut selvästi viime vuosina ja alalle tulijat ovat ikäluokkansa parhaimmistoa. Alan kiinnostavuuteen ovat vaikuttaneet mm. työllistymismahdollisuudet sekä hyvän palkkauksen maine, mutta myös mielikuvat alasta ovat muuttuneet, kommentoi Saarikoski.

Aikuisopiskelijat ovat yritykselle mahdollisuus
- Sedu Aikuiskoulutuksen opiskelijat, jotka tulevat yritykseemme työharjoitteluun ovat erittäin motivoituneita, heillä on hyvä koulutustausta ja kokemusta työelämästä, kertoo Saarikoski ja jatkaa että harjoittelu on kaksisuuntainen prosessi, jossa myös opastuksen ja perehdyttämisen on toimittava. Kaiken kaikkiaan kyseessä on oppilaitoksen ja yrityksen väline kumppanuus, jossa kaiken osuttua kohdalleen on opiskelijalla mahdollisuus työllistyä harjoittelun jälkeen ja näin on usein käynytkin. - Koko työyhteisö kokee onnistuvansa silloin, kun uusi jäsen saadaan pysyvästi työllistettyä.