Etusivu / Oppisopimus / Opiskelijalle / Opiskelijoiden tarinoita / Lennolilla panostetaan työntekijöiden osaamiseen
Oppisopimus on tärkeä osa henkilöstön kehittämistä
Lennolilla halutaan panostaa työntekijöiden osaamiseen

Antti-Jussi Paavola ja Marjaana Peltomäki ovat todella tyytyväisiä mahdollisuudesta opiskella oppisopimuksella. Koska he työskentelevät Lennol Oy:llä Jalasjärvellä täysipäiväisesti, he näkevät oppisopimuksen ainoana mahdollisuutenaan opiskella. Käytännönläheinen opiskelumuoto saa kiitosta myös yritykseltä: - Oppisopimuksessa hyötyvät kaikki, toteaa Lennol Oy:n kehittämispäällikkö Jyrki Sopanen.

Marjaana ja Antti-Jussi aloittivat opiskelun oppisopimuksella Sedu Aikuiskoulutuksen Esimiesareenalla huhtikuussa 2016. Lennolin tehtaanmyymälässä vastuumyyjänä työskentelevä Marjaana suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkintoa ja tuotantovastaava Antti-Jussi teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkintoa.

- Molempien nykyiset toimenkuvat ovat suhteellisen uusia, joten Esimiesareenan koulutukset tukevat heitä tässä tilanteessa ja auttavat heitä pääsemään paremmin sisälle uusiin tehtäviin ja kasvaneisiin vastuisiin, Jyrki Sopanen toteaa.