Etusivu / Oppisopimus
Valitse alasivu
Oppisopimus on yhteistyötä

Nainen-peukut-pystyssäcmyk2.pngOppisopimus on koulutusyhteistyötä, jossa oppilaitoksen järjestämä tietopuolinen koulutus yhdistyy työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen.

Oppisopimusopiskelijaksi haluava hankkii itse haluamaansa tutkintoon soveltuvan työpaikan tai sopii nykyisen työnantajansa kanssa mahdollisuudesta käynnistää oppisopimuskoulutus.

Oppisopimuksessa ajankohtaista
  • Oppisopimustoimisto palvelee
  • Nuorten oppisopimus
  • Oppisopimusopiskelijan työpaikkakouluttajan täydennyskoulutus 3.10.2017
  • Työpaikkakouluttajan peruskoulutus, video
  • Kuntoutuksen osaamisala tutkinnon osa / Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta
  • Oppisopimus ja yhteishaku 2017

Oppisopimustoimisto

Oppisopimustoimisto palvelee arkisin 9.00-15.30 ja sopimuksen mukaan.
puh. 040 868 0627, oppisopimus@sedu.fi
Toimisto sijaitsee osoitteessa: Sedu Aikuiskoulutus, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki.

Nuoret ja nuoret aikuiset

Työnantajan on mahdollisuus saada tänä vuonna peruskoulunsa päättävien nuorten työllistämiseen oppisopimuksella korotettua koulutuskorvausta.

Korotettu korvaus on ensimmäisenä vuonna 800 euroa/kk, toisena vuonna 500 euroa/kk ja kolmantena vuonna 300 euroa/kk.

Myös 20-29 -vuotiaat nuoret, joilta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto voivat halutessaan suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkintoja nuorisotakuun rahoittamana.

Oppisopimusopiskelijan työpaikkakouluttajan täydennyskoulutus keväällä ja syksyllä 2017

Kaksipäiväinen koulutuskokonaisuus. 4.4.
ja 11.4.klo 12.00-15.45 sekä syksyllä 3.10. ja 10.10.

Paikka: Sedu Aikuiskoulutus, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki (Luokka R123)

1. PÄIVÄN Ohjelma

12.00 TILAISUUDEN AVAUS
12.15 TEEMAT – Koulutus ja työelämä yhteistyössä – Perehdyttäminen ja työn opastus
KAHVITAUKO
14.00 TEEMA – Oppiminen ja ohjaus
2. PÄIVÄN Ohjelma
12.00 ALOITUS TEEMA - Ohjauksen vaiheet
KAHVITAUKO
14.00 TEEMAT - Arviointi ja palaute - Tutkinnon perusteet

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamistasi! Muutokset mahdollisia.
Ilmoittaudu kahta viikkoa aikaisemmin: http://www.seduaikuiskoulutus.fi/fi/Koulutustarjonta?vsf=167#

Video on suunnattu oppisopimusopiskelijan työpaikkakouluttajalle

Mukavia hetkiä videon parissa.

Ajankohta: 19.9.2017 - 22.6.2018

Ikääntyneiden ja muuten hoitoa ja hoivaa tarvitsevien määrä kasvaa yhteiskunnassamme jatkuvasti. Pyrkimyksenä on mahdollistaa ihmisten asuminen kotona ja erilaisissa tuetuissa kodinomaisissa asumismuodoissa mahdollisimman pitkään. Mielekäs elämä on toteutettavissa, vaikka kyky itsenäiseen toimintaan olisikin rajoittunut. Tähän tarvitaan laaja-alaista osaamista ihmisen toimintakyvyn kartoittamisesta ja tukemisesta myös ennaltaehkäisevässä mielessä. Kuntoutuksen osaamisalan suorittanut lähihoitaja ohjaa ja tukee erilaisten ja eri-ikäisten kuntoutujien kuntoutumista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oppisopimuspalvelut

oppisopimus@sedu.fi