Etusivu / Esittely / Uutisia / 18.5.2016 Vuoden eteläpohjalaisen johtajan haku alkaa

Syyskuun Hyvän johtamisen foorumin pääpuhujaksi St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen

Viime vuonna hyvän suosion kerännyt eteläpohjalaisen johtajan ilmiantokampanja saa jatkoa. Nyt haetaan toista vuoden eteläpohjalaista johtajaa.

Alaiset ja yhteistyökumppanit ilmiantoivat viime vuonna yhteensä 35 eri henkilöä. Heistä vuoden johtajaksi valittiin Härmän Kuntokeskuksen johtaja Jan-Erik Hagfors. Kunniamaininnan sai Rauhala Yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Hakanpää.

Tänäkin vuonna ilmiantaa voi oman esimiehensä tai johtajan toisesta yrityksestä tai organisaatiosta. Valinnassa hyödynnetään mm. seuraavia kriteereitä: hyvä johtaja arvostaa kollegoitaan ja rakentaa luottamusta, uudistaa, kehittää ja näyttää suuntaa, innostaa ja kannustaa, toimii alaisilleen esimerkkinä ja saa aikaan tuloksia.

Ilmiannot voi tehdä osoitteessa hyvajohtaminen.fi elokuun alkuun mennessä. Vuoden eteläpohjalainen johtaja julkistetaan Hyvän johtamisen foorumissa 22. syyskuuta Seinäjoen OmaSP Stadionilla. Foorumin puhujiksi saapuvat mm. ST1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen sekä hallitusammattilainen, pitkän linjan markkinointiammattilainen Anne Korkiakoski. Foorumiin odotetaan 250:tä osallistujaa.

- Viime vuosi oli tiiviilläkin valmistelulla todella onnistunut. Siksi tämän vuoden ilmiantokampanjasta ja foorumista on lupa odottaa vielä enemmän. Ja samalla on hyvä muistaa, että foorumi ja vuoden johtajan valinta ovat jäävuoren huippua niistä aktiviteeteista, joita hyvän johtamisen teemassa alueellamme tehdään. Tavoitteemme on selkeä: tehdä johtamisesta selkeä kilpailuetu Etelä-Pohjanmaalle, hyvän johtamisen foorumin ohjausryhmän puheenjohtaja Markku Haapasalmi toteaa.

Hyvän johtamisen foorumia toteuttavat yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen yliopistokeskus, Suomen Yrittäjäopisto, Sedu, Kuortaneen urheiluopisto ja BSTR Luova Konttori Oy. Tänä vuonna kumppanina on 110-vuotisjuhlaansa viettävä Ilkka-Yhtymä Oyj.

Ilmiannot voi jättää osoitteessa www.hyväjohtaminen.fi

Lisätietoja: Markku Haapasalmi, puh. 0400 677 211