Etusivu / Esittely / Projektit / MUKAVA

MUKAVA

Hyvinvointi työpaikalla lisää jokaisen työntekijän:
• motivaatiota,
• sitoutumista,
• terveyttä ja
• stressin hallintaa.

Epävarmuuden lisääntyessä ja työn asettamien vaatimusten kasvaessa hyvinvoinnin saavuttaminen ja ylläpitäminen on haasteellista. Sedu Aikuiskoulutuksen MUKAVA-hanke tutkii yhdessä valittujen pilottiyritysten kanssa työhyvinvointia ja sen kehittämistä mm. koulutuksen keinoin.

Hankkeen tuloksena syntyy välineitä työhyvinvoinnin kartoittamiseen ja tulosten käsittelyyn yrityksissä sekä työhyvinvointia edistäviä koulutus- ja palvelutuotteita.

Lisätietoja:

SeduAK,Peltokangas-Raija,-K.jpg  Raija Peltokangas, puh. 040 868 0828 
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fiSedu Aikuiskoulutuksen MUKAVA- hanke on osa Opetushallituksen rahoittamaa valtakunnallista yhdeksän koulutusorganisaation yhteistä hanketta, jota koordinoi TTS koulutus. Lisäksi mukana on AIKE OY, Työterveyslaitos ja alan asiantuntijoita.

Yhteisen hankkeen tavoitteena on tuottavuuden ja laadun parantaminen yrityksissä monipuolisin aikuiskoulutuksen keinoin. Prosessin aikana rakentuu uusia verkostoja, joissa osallistujien taidot karttuvat ja uudet käytännöt leviävät. Tätä varmistamaan on hankkeelle tulossa jatkoa; MUKAVA 2 jatkaa työtä ensi vuonna.

Liitetiedostot
Nimi
Mukava-tiedote.pdf (47,5 kB)