Etusivu / Esittely / Projektit / Energiatehokas korjausrakentaminen

Hankkeen toiminta-aika
1.10.2012 – 31.12.2013

Hankkeen kuvaus
Energiatehokas korjausrakentaminen – yhteishanke on Sedu Aikuiskoulutuksen (Seinäjoki) ja Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Vaasa) alueellisen korjausrakentamisen koulutuksen kehittämiseksi ja työelämän tarpeiden kartoittamiseksi perustettu hanke. Hankkeessa on mukana työelämän edustajia ja tehtävät kartoitukset kohdistuvat työelämän tarpeisiin.

Hankkeen tavoitteet
• Työelämän toimijoiden ja oppilaitosten yhteistyön vahvistaminen sekä heidän valmiuksiensa parantaminen korjausrakentamisen ja verkoston kehitystyössä.
• Korjausrakentamisen osaamis- ja kehittämistarpeiden selvittäminen alan eri toimijoilla työelämässä ja oppilaitoksissa.
• Selvittää korjausrakentamisen erityispiirteitä ja tekniikkojen yhteensovittamista energiatehokkuus huomioiden.
• Kyky järjestää työelämälähtöisiä energiatehokkaan korjausrakentamisen koulutuksia.
• Koostetaan malli kiinteistön elinkaaren aikaisesta huollosta huomioiden ennalta ehkäisy ja energiatehokkuus.
• Energiatehokas, korkealaatuinen ja toimiva kiinteistö loppukäyttäjille koko elinkaaren ajaksi.
Nykyaikaisessa oppimisympäristössä, ajan tasaisilla tiedoilla ja välineillä varustettuna kouluttajamme pystyvät tarjoamaan alueen korjausrakentamisen toimijoille heidän tarvitsemaansa koulutusta ja heidän tarvitsemiaan osaavia työntekijöitä.

Hankkeen toimijat ja rahoitus
Sedu Aikuiskoulutus toimii hankkeen hallinnoijana ja toteuttaa hanketta yhdessä Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Energiatehokas korjausrakentaminen -hanke on Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama.

Sedu Aikuiskoulutus
Esko Itäpalo, projektipäällikkö, hankkeen koordinaattori