Etusivu / Esittely / Projektit / Bridge to a Better Future

Bridge to a Better Future = Silta parempaan tulevaisuuteen
Bridge.jpg

Grundtvig oppimiskumppanuusprojekti kuuluu Euroopan komission Elinikäisen oppimisen ohjelmaan. Projektia koordinoi Sedu Aikuiskoulutus ja partnereita ovat Liberal Association for Adult Education LOF Tanskasta , Die Querdenker Itävallasta ja Vakfikebir Public Education Center Turkista.

Projektin teemana on alhaisen koulutustason omaavien aikuisten motivoiminen opiskeluun.
Alhainen koulutus, sosiaalinen syrjäytyminen ja syrjäytymisvaara vaikuttavat usein yhdessä. Kuitenkin ihmiset, jotka kärsivät tilanteesta eivät aina ole motivoituneita osallistumaan aikuiskoulutukseen, joka voisi auttaa heitä kohti parempaa huomista.

Olemme lähteet yhdessä tutkimaan keinoja motivoida aikuisia jakamalla kokemuksia eri Euroopan maista. Keskustelemme keskeisiä käsitteitä ovat mm. "Mikä on motivaatio? Miten määritellään alhainen koulutustaso? Minkälaiset motivointikeinot ovat tuottaneet tuloksia?”

Kansainvälinen hanke antaa mahdollisuuden opettajille ja asiantuntijoille jakaa aiheesta kokemuksia, kirjata hyviä käytäntöjä ja analysoida ideoita eri näkökulmista.

Projektilla on verkkosivusto “www.bridgetobetterfuture.eu” ja kirjoittajaryhmä, joka lopputuotoksen laatii koosteen (kirjan) hyvistä motivointikäytännöistä ja menestystarinoista. Työtapoina hankkeessa ovat kokoukset, seminaarit ja keskustelut. Osa tilaisuuksista järjestetään partnereiden yhteisinä ja niihin kutsutaan myös aikuisopiskelijoita.

Lisätietoja

 SeduAK,Peltokangas-Raija,-K.jpg Projektipäällikkö Raija Peltokangas,
puh. 020 124 4522 tai 040 868 0828 tai etunimi.sukunimi@sedu.fi