Etusivu / Esittely / Projektit
Hankkeen toiminta-aika
1.9.2013 – 30.10.2014

Hankkeen kuvaus
Hankkeen toimilla pyritään monipuolistamaan Kyrönmaan maaseutuyrittäjien yritystoimintoja, niin lähiruoan ja lähienergian, kuin palvelujen tuottamisessakin. Etsitään vaihtoehtoja töiden organisointiin ja yhteistyöhön, ja annetaan valmiuksia hyödyntää tulevan EU:n ohjelmakauden resursseja. Jatketaan työtä joka aloitettiin Yritystä ja Intoa Kyrönmaan Tiloille –hankkeessa.

Kohderyhmä

Kyrönmaan maaseutuyrittäjät ja maanviljelijät

Hankkeen tavoite
Antaa maaseutuyrittäjille valmiuksia tulevan 2015 alkavan EU;n toimintakauden hyödyntämiseen, painottuen alueen elinkeinorakenteen monipuolistamiseen perusmaatalouden näkökulmasta.

Toimenpiteet
Lähiruoan, -energian ja -palvelujen osa-alueiden lähentäminen, toimijoiden löytäminen, ja heidän oman tulevaisuuden rakentaminen seminaarien, työpajojen ja mallien kautta. Hanke tarjoaa erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja edellä mainittuihin asiakokonaisuuksiin, joista on mahdollista työstää omia ratkaisuja rakennettavaksi tilakohtaisiksi ratkaisuiksi.
Työskentely tapahtuu mm. ”kahvikupin ääressä”, yhdessä asioita pohdiskellen, osin asiantuntijoiden kautta, ja lisäksi tutustumiskäynneillä toimivien ratkaisujen äärelle.

Lisätietoja
Anja Uhlgrén
puh. 040 868 0178
s-posti: etunimi.sukunimi@sedu.fi
Kyrönmaan monipuolistuva maaseutu –hanke
Sedu Aikuiskoulutus
Käyntios. Loukontie 6, 66440 Tervajoki
MTK_LA01_perus_____V1__CMYK.jpg  Yhyres_logo_Vari_web.jpg 
 Logo_Leader_RGB_.jpg  Lippu_ja_lause_pieni.jpg