Tyhjennä

Ajankohtaista
  • Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi, hae nyt
  • Lähihoitajaksi suun terveydenhoidon osaamisalalle
  • Tulossa uusi tutkinto: Lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto uudistuu

Logistiikan perustutkinto

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutus Jalasjärvellä 18.1.2016 - 30.6.2017, 78 ov. Koulutus sisältää kuljetusalan perustason ammattipätevyyden 140/ 280 tuntia. Pääsyvaatimukset: 18 vuoden ikä, ajokorttiasetuksen mukainen terveysvaatimus ja ajokortin valvontaosa, vähintään B-luokan ajo-oikeus. Hakeutuminen viimeistään 31.12.2015. Ota yhteyttä, saat hakeutumisohjeet: Miia Silvennoinen p. 044 735 5469 tai miia.silvennoinen@jakk.fi.

Lähihoitajaksi

Sinustako lähihoitaja? Hae työvoimakoulutuksena Seinäjoella helmikuussa 2016 alkavaan koulutukseen. Osaamisalana suun terveydenhoito.

Tulossa: Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Henkilöille, jotka sekä johtavat työryhmää että toimivat sen jäsenenä päivittäisissä työtehtävissä. He suunnittelevat ja ohjaavat ryhmän toimintaa ja seuraavat ja arvioivat ryhmän tuloksia sekä raportoivat ja viestivät niistä. He myös perehdyttävät ryhmänsä jäseniä.  Koulutus käynnistyy Esimiesareenalla tammikuussa 2016. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos työtehtävät vastaavat ammattitutkinnon vaatimuksia.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto nyt verkko-opintoina

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon lähiopinnot voi suorittaa nyt verkko-opintoina. Seuraavat lähiopetuspäivät järjestetään tammikuussa 2016. Koulutukseen on jatkuva haku.

Ota yhteyttä

Sedu Aikuiskoulutus
Rastaantaival 2
60200 SEINÄJOKI
puh. 020 124 4500

Uraluuri

Uraluuri.jpg

Uraluuri on maksuton palvelu, joka auttaa koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa. Tartu luuriin ja soita!