• Sinustako Puutavara-autonkuljettaja? Vielä ehdit mukaan!
  • Linja-autonkuljettajankoulutus Tampereella
  • Bioenergia-alan ammattitutkinto, turvetuotantopainotteinen
  • Oppisopimustoimisto on muuttanut
  • Vuoden eteläpohjalaisen johtajan haku alkaa
  • Korotettua koulutuskorvausta tarjolla peruskoulunsa päättävien nuorten työllistämiseen oppisopimuksella
  • Kuntoutuksen lähihoitajaksi oppisopimuksella, koulutus alkaa Kauhajoella 13.9.2016
  • Suosittele Tiimimestarivalmennusta – Saat palkinnon!

Puutavaran autokuljetuksen ammattitutkinto Jalasjärvellä, aloitus heti

Jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on CE-luokan ajo-oikeus sekä alan perustutkinto suoritettuna ja työkokemusta alalta, tule opiskelemaan puutavara-autonkuljettajaksi! Opiskelu tapahtuu päiväopiskeluna Jalasjärvellä. Osallistumismaksu 250 euroa, lisäksi korttikoulutusten kulut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Kari Huhtala p. 040 515 4792

Vielä kaksi paikkaa vapaana!

Vielä tämän viikon ajan ehdit mukaan maanantaina 22.8. alkaneeseen linja-autonkuljettajankoulutukseen.

Ota heti yhteyttä: Erkki Sinikallio p. 0400 546 991.

Ähtärin Tuomarniemellä

Yrittäjille ja turvealalla työskenteleville suunnattu monimuotokoulutus. Kesto on 1,5 v.

Lähipäiviä on 1-2 pv/kk. Aloitus 27.9.2016.
Osallistumismaksu on 180 € + tutkintomaksu 58 €.

Lisätietoja:
kouluttaja Asko Ämmälä p. 040 830 2177 tai
kouluttaja Jyrki Ilves p. 040 680 7149
s-postit etunimi.sukunimi@sedu.fi
Hakemukset: www.seduaikuiskoulutus.fi

Oppisopimustoimisto on muuttanut 13.6.2016

Uusi osoite on: Sedu Aikuiskoulutus, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki.

Oppisopimustoimisto palvelee arkisin 9.00 - 15.30 ja sopimuksen mukaan.

p. 020 124 4706, oppisopimus@sedu.fi

Vuoden eteläpohjalaisen johtajan haku alkaa

Viime vuonna hyvän suosion kerännyt eteläpohjalaisen johtajan ilmiantokampanja saa jatkoa. Nyt haetaan toista vuoden eteläpohjalaista johtajaa.

Tänäkin vuonna ilmiantaa voi oman esimiehensä tai johtajan toisesta yrityksestä tai organisaatiosta. Valinnassa hyödynnetään mm. seuraavia kriteereitä: hyvä johtaja arvostaa kollegoitaan ja rakentaa luottamusta, uudistaa, kehittää ja näyttää suuntaa, innostaa ja kannustaa, toimii alaisilleen esimerkkinä ja saa aikaan tuloksia.

Työnantajan on mahdollisuus saada tänä vuonna peruskoulunsa päättävien nuorten työllistämiseen oppisopimuksella korotettua koulutuskorvausta. Korotettu korvaus on ensimmäisenä vuonna 800 euroa/kk, toisena vuonna 500 euroa/kk ja kolmantena vuonna 300 euroa/kk.

Myös 20-29 -vuotiaat nuoret, joilta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto voivat halutessaan suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkintoja nuorisotakuun rahoittamana.

Lisätietoja s-postilla oppisopimus@sedu.fi tai puh. 020 124 4706

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus

tiistaina 10.5.2016 klo15.00

Sedu Aikuiskoulutus, Topeeka 47, Kauhajoki

Suosittele Tiimimestarivalmennusta – Saat palkinnon!

Syksyllä käynnistyy Etelä-Pohjanmaalla oma Tiimimestariryhmä, jossa voi suorittaa Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Oppisopimukset ja tutkinnot tulevat Sedu Aikuiskoulutuksen kautta. Valmistavasta koulutuksesta vastaa Tiimiakatemia Global. Oppisopimuksella toteutettava valmennus ja tutkinto ovat maksuttomia lukuun ottamatta 58 € tutkintomaksua.

Palkitsemme suosittelijat

Löytyykö sinulta Etelä-Pohjanmaalta yrittäjätuttavia tai kavereita joille voisit suositella Tiimimestarivalmennusta? Palkitsemme Sinut jokaisesta suosittelemastasi ryhmässä aloittavasta tutkinnonsuorittajasta 50 euron Suomalaisen kirjakaupan lahjakortilla.

Toimi näin:

-Suosittele kaverille Tiimimestari valmennusta

-Ohjaa hänet kysymään oppisopimusta esim. Sedu Aikuiskoulutuksen Oppisopimuspalveluista.

-Kun oppisopimus on selvä, pyydä hänet hakeutumaan valmennukseen tällä linkillä http://tiimiakatemia.com/erikoissivut/ilmoittautumislomake

-Lisätietokohtaan tulee kirjoittaa suosittelijan nimi ja yhteystiedot.

Sedu Aikuiskoulutus
Rastaantaival 2
60200 SEINÄJOKI
puh. 020 124 4500 (Palvelu ja Tuotanto)
puh. 020 145 800 (Biotalous ja liikenne)
puh. 020 1244 544 (Info)

Uraluuri

Uraluuri.jpg

Uraluuri on maksuton palvelu, joka auttaa koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa. Tartu luuriin ja soita!