• Taloushallinnon ammattiin
  • Englantia moneen makuun
  • Kevään 2015 valmistujaisjuhla

Syksyllä alkamassa

Taloushallinnon ammattitutkinto sopii merkonomiksi valmistuneille tai henkilöille, joilla on jo alan työkokemusta mutta kaipaavat syventävää tietoa ammattitaitonsa vahvistamiseksi.

Oppikorjaamosta aikuiskoulutusinfoa

Epstorille on avattu toukokuussa Sedu Aikuiskoulutuksen koulutusinfo, jossa kannattaa poiketa jos ammatillinen koulutus kiinnostaa. Oppikorjaamo on auki 9-16 ja sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Learning with Julian is fun!

Englannin oppiminen voi oikeasti olla hauskaa! Tartu tuumasta toimeen ja ilmoittaudu mukaan oppimaan Julianin seurassa. Tarjolla on mm.  täsmäiskuja esitelmän pitäjille, myyntityötä tekeville, sähköpostikieltä preppaaville muutaman tunnin tehopaketeista muutaman illan kokonaisuuksiin.

5.6.2015 klo 16-18

Haluamme juhlistaa alkuvuoden aikana tutkinnon suorittaneita opiskelijoitamme yhteisessä juhlatilaisuudessa Rastaantaipaleen auditoriossa! Kaikki 31.5. mennessä tutkintotodistuksen saavat opiskelijat ovat tervetulleita!

Henkilökohtainen kutsu lähetetään sähköpostitse! Tässä linkki juhlaohjelmaan!

Sedu Aikuiskoulutus
Rastaantaival 2
60200 SEINÄJOKI

Uraluuri

Uraluuri.jpg

Uraluuri on maksuton palvelu, joka auttaa koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa. Tartu luuriin ja soita!